Germania. Amendă URIAȘĂ primită de un român care nu și-a mai plătit ratele

Un român s-a ales cu o amendă uriașă după ce nu a mai plătit ratele unui televizor. Bărbartul a cumpărat din Germania, în rate, un televizor și un laptop. A plătit doar o parte din suma datorată. 

Un român din județul Vaslui a cumpărat televizorul și laptopul dintr-un magazin de electrocasnice din Germania. Electrocasnicele au fost achiziționate în rate, bărbatul a plătit o mică parte din sumă, apoi a refuzat să le mai achite. 

Concret, în timp ce se afla la muncă în Germania, bărbatul a înșelat reprezentanții unui magazin de electrocasnice.

"Faţă se vânzătorul consultant, condamnatul a pretins că ar dori să încheiere un contract de împrumut pentru finanţarea preţului de cumpărare. După rezolvarea formalităţilor de solicitare a contractului de împrumut, a distras atenţia vânzătorului consultant, în timp ce complicele necunoscut a sustras documentele necesare finanţării, astfel încât, conform intenţiei condamnatului, nu a putut fi realizat contractul de împrumut, în schimb i s-a permis în urma înşelăciunii să ia marfa cu el fără să o plătească. Conform intenţiei iniţiale, condamnatul a rămas şi ulterior dator cu plata mărfii", potrivit Adevărul. 

Totul s-a petrecut 7 martie 2016. Bărbatul a spus că vrea să achiziționeze produsele în rate. A plătit apoi 400 de euro din 3.000, cât datora magazinului. Pentru că a refuzat să mai plătească, românul s-a ales cu o amendă de 5.470 de euro. 

Potrivit Adevărul.ro, autorităţile judiciare din Germania au solicitat Ministerului Justiţiei din România să facă demersurile necesare în vederea recunoaşterii şi executării de către autorităţile române a unei sancţiuni dispuse pe teritoriul german împotriva unui cetăţean român. 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

24 apr 2019, 17:42 in Știri
Horoscop, joi, 25 aprilie, 2019

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24