Germania. 22 de răniţi într-un atac cu spray cu piper

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Peste 20 de oameni au fost răniţi într-un presupus atac cu spray cu piper în oraşul Karlsruhe din vestul Germaniei, despre care poliţia crede că a fost consecinţa faptului că suspectul a fost deranjat de zgomotul pe care îl făceau nişte copii, relatează luni dpa.

În total 22 de persoane, între care zece copii şi un adolescent, au fost răniţi în atacul survenit duminică într-un complex rezidenţial.

"Cauza a reprezentat-o probabil zgomotul copiilor", a menţionat luni un purtător de cuvânt al poliţiei, precizând că există dovezi privind producerea de tensiuni în trecut în legătură cu zgomotul.

Un suspect în vârstă de 53 de ani este anchetat pentru vătămare corporală, după ce poliţia a găsit spray iritant în cursul unei percheziţii.

Acesta deţine un birou în clădirea în care a avut loc incidentul şi unde o comunitate religioasă închiriase de asemenea spaţii pentru întâlniri, a explicat poliţia.

Potrivit acesteia, ancheta preliminară a stabilit că bărbatul s-a simţit deranjat de copiii care se jucau pe hol în timpul unei astfel de întâlniri.

Nu sunt indicii privind o motivaţie xenofobă şi anchetatorii nu pornesc de la ipoteza că suspectul ar fi nutrit resentimente faţă de respectiva comunitate religioasă, a mai spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Persoanele rănite au fost tratate la faţa locului de echipele de salvare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel