Germania. Șofer român de TIR, implicat într-un carambol din cauza ninsorilor: Două victime

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Șofer român de TIR, implicat într-un carambol din cauza ninsorilor: Două victime. FOTO: captură wasserburger-stimme.de
Germania. Șofer român de TIR, implicat într-un carambol din cauza ninsorilor: Două victime. FOTO: captură wasserburger-stimme.de

Un șofer român de camion, în vârstă de 30 de ani, a fost implicat în această dimineață într-un carambol rutier pe pe B15, în municipiul Soyen, landul Bavaria, Germania.

Din cauza ninsorilor și a frigului, pe secțiunea B15 a existat gheață considerabilă. Șoferul de camion român care venea dinspre Wasserburg pe direcția Haag a fost nevoit să oprească din cauza traficului. Un șofer Dacia, în vârstă de 35 de ani, din Altötting, a condus în spatele semiremorcii și nu a putut frâna la timp din cauza alunecării predominante. Și-a izbit mașina în spatele semiremorcii.

Un șofer aflat la volanul unui Volkswagen Golf, în vârstă de 22 de ani, din Maitenbeth, a condus în spatele Daciei. Nu a mai putut frâna și s-a ciocnit de mașina din față. În urma impactului, Dacia a fost aruncată la dreapta în șanț și Golful în stânga pe banda opusă. Acolo a lovit un microbuz care circula pe banda din sens opus, pe partea stângă a vehiculului. Microbuzul era condus de un șofer de 38 de ani din Haag.

 

Doi șoferi, la spital

 

Șoferul Dacia și șoferul VW Golf au fost răniți în urma accidentului. Ambii șoferi au fost transferați la un spital din apropiere pentru a fi examinați de către serviciul de ambulanță. Șoferul microbuzului și șoferul camionului au fost nevătămați.

Pagubele materiale aduse tuturor vehiculelor implicate se ridică la aproximativ 50.000 de euro.

B15 a fost complet închis timp de aproximativ o oră și jumătate. 

 

Șofer român de TIR, implicat într-un groaznic accident cu trei camioane pe A7

 

La finele lunii noiembrie, un alt șofer român de camion a fost implicat într-un teribil accident pe A7, între Hünfeld / Schlitz şi joncţiunile Niederaula, Germania.

Un șofer de 65 de ani, un șofer român de 35 de ani și un alt șofer de 36 de ani s-au ciocnit cu TIR-urile lor pe A7. Șoferul de 65 de ani și românul au fost nevoiți să-și oprească vehiculele grele la capătul ambuteiajului din cauza unui camion avariat la aproximativ doi kilometri de joncțiunea Niederaula.

Tânărul șofer de 36 de ani nu a mai putut să frâneze la timp și a intrat cu TIR-ul în camionul staționar al românului. Acesta, la rândul său, a fost împins de forța impactului asupra camionului bărbatului de 65 de ani care stătea în fața lui. Toți cei trei șoferi au fost răniți.

Șoferul de 36 de ani a trebuit să fie internat la spital cu răni grave.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel