Germania. Româncă torturată și ucisă de iubit: A murit înecată cu propriul sânge. Călăul Florentinei, achitat

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Nicolae, un român în vârstă de 36 de ani, și-a ucis în bătaie iubita, în vârstă de 37 de ani, după o dispută aprinsă cu aceasta, în Borgholzhausen, landul Renania de Nord – Westphalia, Germania.

Nicolae a fost ieri achitat de acuzația de omor în a zecea cameră penală a Curții regionale Bielefeld, prezidată de judecătorul Christoph Meiring, însă trebuie să fie internat într-un spital de psihiatrie fiind constatată o schizofrenie paranoidă existentă.

„Nu putem, nu vrem și nu trebuie să te învinovățim, legea interzice o pedeapsă în asemenea situații. Ești bolnav și trebuie să fii tratat!”, a spus, ieri, judecătorul.

Căsătorit și tată a doi copii, Nicolae plecase din București în Germania, departe de familie, unde a întâlnit-o pe Florentina. Din octombrie 2019 cei doi s-au mutat împreună, însă fata nu știa de boala acestuia. În noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2020, acuzatul s-a enervat acuzând-o că i-a insultat copiii și i-a cauzat victimei fracturi faciale grave și răni ale craniului. Florentina a murit repede din cauza inhalării și înghițirii sângelui.

 

Românul a negat boala

 

În fața judecătorilor, românul a negat boala și susținea că „sistemul i-a furat sufletul și a vrut să-l omoare”, iar „copiii săi vor fi de asemenea folosiți pentru a-l distruge”, scrie westfalen-blatt.de.

La un alt termen de judecată, Nicolae a relatat că partenera sa l-a înșelat cu „șeful din România”. „Vreau să fiu condamnat la moarte “, a spus el judecătorului atunci.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel