Germania. Clienții unui hotel își pot parca mașinile direct în camere. Cât costă un astfel de moft

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Germania. Clienții unui hotel își pot parca mașinile direct în camere. Cât costă un astfel de moft
Germania. Clienții unui hotel își pot parca mașinile direct în camere. Cât costă un astfel de moft

„Dacă nu arunci o privire la mașină după ce ai parcat-o, înseamnă că nu deții autoturismul potrivit”, spune o vorbă de duh.

Pentru cei care se despart cu greu de vehiculul lor, proprietarii unui hotel din Frankfurt au găsit soluția ideală. După ce se cazează, oaspeții își pot lua mașina cu ei în cameră. Dacă aveți drum prin Germania, puteți trage pe dreapta în acest hotel. În schimbul a 180 de euro, pe noapte, clienților li se permite să-și parcheze mașina direct în cameră!

Check-inul se poate face direct de afară, printr-o aplicație, sau în mod clasic, folosind cardul de la recepție. Apoi, turiști pot să urce cu mașina în cameră, folosind unul din aceste două lifturi. Mecanismul poate ridica o încărcătură de până la 4 tone, suficientă pentru un autoturism de clasă superioară cu portbagajul plin.

„Pot să am mașina plină cu diverse materiale, cu echipamente scumpe, sau chiar un copil pe bancheta din spate. Clenții au totul la îndemână, pot să iasă imediat pe balcon pentru a-și lua lucrurile de care au nevoie. În plus, se pot caza incognito”, spune Andreas Spitzner, managerul hotelului “b’Mine~, potrivit Știrile PRO TV. Un lucru pe care vedetele l-ar considera util. În plus, camerele sunt dotate cu un alt accesoriu folositor pentru pasionații auto.

„În fiecare cameră să găsește acest dispozitiv unde vă puteți alimenta mașina electrică sau hibrid. Totodată, le putem oferi oaspeților noștri o bicicletă electrică sau o trotinetă electrică în timpul șederii lor”, a adăugat Spitzner.

 

Sălile de conferințe, adaptate și pentru participanții pe patru roți

 

Chiar și sălile de conferințe au fost adaptate și pentru participanții pe patru roți. Costuri de construcție ale întregii clădiri s-au ridicat la 70 de milioane de euro.

Cord Glantz, architectul hotelului: “Bagajul meu este cu mine în mașină. Nu am uitat nimic, nu mai trebuie să cobor în parcarea subterană. Nevoia pentru securitate: ajungi noaptea în parcarea subterană, e cam întuneric, poate unii oameni nu se simt în siguranță. Puteți evita toate astea”.

În total, hotelul are 40 de camere special amenajate și pentru mașini, dar sunt bineveniți și bicicliștii și motocicliștii.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel