Germania. Cine este PROXENETUL care a MUTILAT-O pe românca MOARTĂ după cinci ani de CHIN (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Robert Tănase este proxenetul care a băgat-o în comă pe Ioana Condea, românca moartă în Germania, la aproximativ 5 ani după ce a fost victima unui atac sălbatic. Tânăra a stat de atunci în comă. 

Robert Tănase, proxenetul care a bătut-o cu bestialitate pe Ioana Condea, este originar din Prahova. După ce a fost condamnat în România la 3 ani de închisoare, pentru furt, șantaj și infracțiuni rutiere, individul a fost dat în urmărie internațională, informează observator.tv.

(w670)

Ulterior, Robert Tănase a fost acuzat și de autoritățile germane și de tentativă de omor. Acesta, fost lider al proxeneților, a sechestrat-o și obligat-o pe Ioana Condea să se prostitueze.

Citește și Germania. Românca mutilată şi băgată în comă de un proxenet a murit după 5 ani de chin

Fata a refuzat să se mai prostitueze şi să-i dea lui banii. Ioana a fost găsită în stare de inconştienţă într-o cameră de motel dintr-un oraş din Germania. Era rănită la cap şi avea arsuri pe corp, inclusiv în zona intimă. Iniţial s-a crezut că a fost victima unui client, dar în urma anchetei s-a stabilit că agresor a fost Robert Tănase, soţul prietenei care o ademenise pe Ioana în Germania.

Robert a fost condamnat la opt ani de închisoare şi îşi execută pedeapsa în Germania. Bărbatul era în realitate proxenetul celor două românce. Se căsătorise cu una dintre ele pentru a nu da de bănuit autorităţilor germane.

Citește și Germania. Familia româncei mutilate de un proxenet are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului fetei

Ioana Condea nu şi-a mai revenit de la bătaia primită de la proxenet. Loviturile primite în zona capului au transformat-o într-o legumă. Nu-şi mai putea folosi nici mâinile, nici picioarele şi nu mai putea vorbi. Era însă conştientă, comunica cu privirea cu mama sa şi a plâns atunci când şi-a văzut copilul pe care îl avea dintr-o relaţie anterioară pelcării în Germania. Băiatul său, David, este în grija bunicii materne care locuieşte la Poiana Câmpina.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel