Germania. Românca mutilată şi băgată în comă de un proxenet a murit după 5 ani de chin

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Ioana Condea, tânăra româncă mutilată de un proxenet în Germania, a murit în spitalul din Koln în care era internată încă din anul 2014, atunci când a fost bătută şi băgată în comă.

Tânăra a ieşit din comă în urmă cu doi ani, însă starea ei a fost gravă, chiar dacă medicii au anunţat atunci că fata poate comunica prin semne şi că mănâncă.

Din nefericire, pe 13 ianuarie, Ioana s-a stins din viaţă în spitalul din Koln, iar autorităţile din Germania au avut mari dificultăţi în a anunţa moarte fetei, având în vedere că tutorele legal era avocata fetei, iar aceasta nu a putut fi contactată, relatează observator.tv.

În această dimineaţă, Larisa Ştefan, o tânără stabilită în Germania, care a ţinut legătura cu Ioana, cu medicii şi cu poliţiştii, a primit vestea teribilă: Ioana Condea a murit la cinci ani după bătaia cruntă primită de la proxentul care a obligat-o să se prostitueze.

 (w460)

Proxenetul care a bătut-o pe Ioana Condea până când a băgat-o în comă a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, iar în prezent se află într-un penitenciar din Germania unde îşi execută pedeapsa.

Mama Ioanei, Graţiela Condea, locuieşte în judeţul Prahova şi are în grijă şi copilul Ioanei, un băieţel care acum a rămas orfan.

Foto exclusiv ȘtiriDiaspora:

 (w670)

Ercih Mochanu, fondatorul Asociației AEBS, care luptă pentru drepturile românilor din Germania și Austria: "Corpul nu a mai făcut fata la tratamentele oferite de medicii din Köln și pe 13 ianuarie a părăsit lumea viilor și a plecat la Îngeri. De acolo de sus, fără dureri, cu siguranță își va proteja copilul și familia"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel