Germani, PĂCĂLIȚI în România: "Vor POVESTI asta peste TOT"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Autocar turiști
Autocar turiști

Doi studenți germani au fost păcăliți în București. Cei doi au făcut cunoștință cu "ospitalitatea" taximetriștilor din București atunci când au vrut să meargă din Centrul Vechi până la Gara de Nord. Povestea a fost făcută publică de jurnalistul Cătălin Striblea. 

"Deunăzi am luat la ocazie doi studenți din Germania. Am avut împreună un drum de patru ore la București. Făcuseră un tur al României și am împărtășit una alta. S-au bucurat de trenurile care merg încet, de berea bună, au rămas uimiți de câtă mizerie lăsăm în urma noastră. Și, desigur, de tradiționala țeapă.

La București, au luat un taxi din centrul vechi la Gară. O cursă de, probabil, 15 lei. A făcut 38, nu prea am înțeles cum. Dar nu aici e șmecheria. Omul de la volan a încercat să împingă lucrurile mai departe. Le-a explicat că e 38 de lei pe kilometru și apoi le arăta pe telefon câți kilometri sunt până la gară.

Au făcut scandal, au chemat Poliția. A rezultat că este o neînțelegere și au plătit cei 38 de lei. M-au întrebat acum cât ar fi trebuit să plătească în realitate. Le-am spus doar c-au scăpat ieftin. Și am convingerea că o să povestească asta peste tot", este mesajul postat de jurnalistul Cătălin Striblea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel