Georgiana, o fetiță de 8 ani a murit subit acasă. La autopsie s-a descoperit că avea Covid. Colegii: "Un înger sau o stea printre copiii din ceruri"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
georgiana moarta de covid
georgiana moarta de covid

O fetiță de clasa a II-a din Tureac, comuna Tiha Bârgăului, a murit fulgerător, după ce, într-o zi, i s-a făcut rău. Conform informațiilor oferite de către primarul comunei, fetiței i s-ar fi făcut rău, fiind consultată de un medic. 

 

La scurt timp, starea ei s-a înrăutățit și a murit a acasă. Ea a fost dusă la autopsie și ar fi reieșit că s-ar fi înecat cu vomă. Tot primarul comunei spune că testul pentru Coronavirus a ieșit pozitiv, scrie observatorbn.ro. Anunțul trist a fost făcut pe pagina de Facebook a Școlii Gimnaziale Tureac.

„De astăzi, din clasa a II-a B, va lipsi zilnic Georgiana Capra și nu va mai spune “Prezent” niciodată… De azi, Georgiana nu mai e elevă a Școlii Gimnaziale Tureac, ci e un înger sau o stea printre copiii din Ceruri. Te vom purta mereu în suflet, așa frumoasă, veselă, isteață și cuminte cum ai fost! Sperăm să ajungă până la tine dragostea noastră. Golul pe care l-ai lăsat e infinit mai mare decât banca de la școală. Adio, fetiță minunată!  Dumnezeu sa va dea putere și mângâiere în acest moment atât de durerosColegii de clasa și doamna învățătoare Doinita Lacatis“, este anunțul făcut pe Facebook. Întreg colectivul scolii este alături de familia greu încercată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel