UPDATE. George Simion a fost dus la secţia de Poliţie în cursul nopţii. Politicianul s-a ales cu dosar penal

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
George Simion a fost dus la secţia de Poliţie în cursul nopţii
George Simion a fost dus la secţia de Poliţie în cursul nopţii

Liderul AUR, George Simion, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul suspendat, după ce a fost depistat de poliţiştii rutieri, în noaptea de joi spre vineri, la volanul unui autoturism în zona Piaţa Victoriei, unde se pregătea un protest al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR).

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, în cursul nopţii, în Piaţa Victoriei, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani care a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat. Acesta a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

„Pe parcursul nopţii, mai multe persoane au tulburat liniştea şi ordinea publică, fapt pentru care organele de poliţie şi jandarmerie au aplicat trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.200 lei”, mai precizează comunicatul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

De asemenea, în seara zilei de 29 septembrie, poliţiştii ce desfăşurau activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice şi a fluenţei traficului rutier în Piaţa Victoriei au depistat un conducător auto care a condus şi oprit un autocar într-o zonă interzisă.

„Acesta a refuzat să se supună dispoziţiei poliţiştilor rutieri de mutare a autocarului din zona interzisă, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu 1.450 de lei, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile”, arată sursa citată.

Pe timpul intervenţiei, unul dintre poliţişti a fost agresat, în acest sens fiind sesizată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor pentru o posibilă faptă de ultraj.

Ulterior, poliţiştii rutieri au dispus măsura ridicării autocarului, folosindu-se în acest scop o platformă de tractare. 

 

Vezi și 

 

Scandal între parlamentari pe legea pentru mărirea propriilor salarii. Simion a stins lumina în timpul ședinței

 

A fost scandal azi la ședință comisiei de Muncă din Camera Deputaților. George Simion a stins lumina în timpul ședinței. De aici a pornit un adevărat scandal în comisie, parlamentarii find la un pas de bătaie. 

La Camera Deputaților s-a ținut astăzi, 27 septembrie, o dezbatere despre ordonanța care presupune majorarea indemnizațiile parlamentarilor și primarilor. În urma acesteia spiritele s-au încins între parlamentarii AUR și PSD, mai exact între George Simion şi Gabriel Zetea.

„Nu, peste cadavrul meu. Camera Deputaților este for decizional, acolo se decide. Asta este o atenționare, peste cadavrul meu, toleranță zero, nu acceptăm așa ceva. Nu putem face una și predica alta. Nu, nu în numele meu și nu în numele AUR. La revedere!”, a reacționat George Simion pe pagina sa personală de Facebook.

Simion a continua show-ul și a stins lumina în camera unde se ţinea şedinţa, spunându-le să facă economie.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel