Genova: Doi italieni, aflați în posesia mașinii unui român, au fost arestați în timp ce se pregăteau să jefuiască poșta

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Două românce, hărțuite și abuzate de partenerii lor au reușit să scape cu bine din ghearele agresorilor
Italia. Două românce, hărțuite și abuzate de partenerii lor au reușit să scape cu bine din ghearele agresorilor

Doi italieni au fost descoperiți în Genova, Italia, cu o pușcă cu țeavă de vânătoare și un pistol în mașină. De asemenea, polițiștii au descoperit și că mașina în care se aflau, este înregistrată pe numele unui român.

Poliția locală din Genova a oprit astăzi pentru un control de rutină o mașină cu doi bărbați de origine napoletană, care au încercat să fugă.

După verificări, poliția i-a plasat în arest judiciar pe cei doi bărbați cu multiple condamnări care aveau în posesia lor, în rucsacuri, o pușcă cu țeavă de vânătoare, un pistol cu seria ștearsă și o sticlă cu lichid care ar putea fi cloroform.

 

Se presupune că italienii ar fi vrut să comită un jaf la poștă

 

De asemenea, au mai fost găsite în mașina în care se aflau cei doi italieni, două căști de motocicletă. Vehiculul era parcat în fața oficiului poștal din Sestri Ponente și înregistrat pe numele unui cetățean român care locuiește în Florența. Nu departe, Poliția Municipală a găsit două motociclete furate.

Nu este exclus ca cei doi să fi vrut să comită un jaf la poștă chiar în ziua în care se plătesc pensiile și apoi să fugă cu motocicletele. Comportamentul destul de nervos al celor doi a stârnit curiozitatea poliției municipale, care observase deja o mașină suspectă parcată în fața oficiului poștal.

Românii din Spania care primesc pensie din România, obligați să depună Certificatul de Viață. Ambasada României, anunț important

 

Italienii sunt suspecți de mai multe tâlhării, printre care și furtul mașinii unui român

 

În momentul în care polițiștii locali s-au apropiat, cei doi ocupanți au decis să fugă, dar au fost prinși după o scurtă urmărire. Cei arestați sunt două persoane de origine napoletană cu antecedente penale, iar poziția lor este investigată de procuratură.

Se fac cercetări asupra camerelor de supraveghere video pentru a verifica dacă cei doi au efectuat inspecții în zilele precedente. De asemenea, se cercetează și dacă mașina în care se aflau, înregistrată pe numele unui român, este furată sau nu, conform presei italiene.

Justiția italiană respinge înapoierea iahturilor oligarhilor ruși, confiscate la începutul războiului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel