Galați: Peste 100 de cadre medicale, infectate. Secţii de spital au fost închise

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

In ultima săptămână, au fost confirmate peste 200 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, la nivelul județului Galați. Autorităţile vorbesc despre patru focare şi despre 125 de cadre medicale infectate, transmite Mediafax. 

Cele mai multe cazuri sunt înregistrate la Spitalul Judeţean şi la Şantierul Naval Damen. Au fost semnalate cazuri şi la combinatul siderurgic Liberty şi în comuna Toflea.

Numărul cadrelor medicale testate pozitiv a ajuns, luni, la 38, la care se adaugă 9 pacienţi infectaţi cu coronavirus în timp ce se aflau internaţi. Direcţia de Sănătate Publică a dispus testarea tuturor angajaţilor spitalului şi oprirea internărilor în secţiile afectate. În plus, patru secţii sunt închise pentru 48 de ore. De la începutul epidemiei, în judeţul Galaţi au fost 125 de cadre medicale infectate, cele mai mulţi fiind angajate pe poziţiile de asistenţi şi infirmieri.

La Galaţi, numărul persoanelor testate pozitivCovid19 a ajuns, luni, la 1071. Sunt 31 de cazuri noi în doar 24 de ore, ceea ce reprezintă cea mai mare creştere înregistrată în ţară. În prezent, în Galaţi nu mai există persoane în spaţiile de carantină.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel