Gabriela Firea: Domnul Orban vrea să răstoarne guvernul prin metode nelegitime şi ruşinoase

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD, l-a criticat din nou pe Ludovic Orban, arătând că acțiunea acestuia de depunerea plângerii penale pe numele Vioricăi Dăncilă și Liviu Dragnea ar fi „o tiribombă penală”.

„Dacă domnul Orban ar fi fost un cetăţean turmentat care depune de capul lui o sesizare penală năstruşnică împotriva Guvernului, nu ar fi fost nimic grav şi cu siguranţă nu l-ar fi luat nimeni în serios. Grav este că această tiribombă penală a fost aruncată de şeful PNL şi are loc după ce preşedintele Iohannis a ameninţat-o public pe doamna prim-ministru. Deci, nu poate fi trecută cu vederea. Este o gafă diplomatică de proporţii şi un atentat iresponsabil la stabilitatea ţării”, spune Firea, într-un comunicat.

„Partenerii noştri nu îşi pot explica de ce o întâlnire oficială în Israel sau o discuţie despre o decizie deja luată de SUA e privită de şeful opoziţiei din România ca un act de înaltă trădare naţională. Nu e de mirare că ceilalţi lideri PNL încearcă cu disperare să se disocieze de aventura nesăbuită a şefului lor de partid”

„În loc să lase acest guvern să îşi facă treaba pentru care a fost învestit, să facă investiţii în şcoli, în spitale, în infrastructură, în loc să asigurăm o minimă continuitate în absorbţia fondurilor europene, că abia s-au deblocat programele şi au început să vină banii din Europa, domnul Orban vrea să răstoarne guvernul prin astfel de metode nelegitime şi ruşinoase, cu plângeri penale penibile, care riscă să arunce ţara în scandal.  Singurul act de trădare îl comite chiar Ludovic Orban, faţă de cetăţenii acestei ţări care pur şi simplu s-au săturat de astfel de scandaluri politice jenante”, a mai spus Firea.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel