Gabriela Firea, despre mitingurile din București. Decizie de ULTIMĂ ORĂ

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat marţi seara că a semnat protocoalele care vizează organizarea unor evenimente publice în Capitală de către PSD, PNL şi USR.

"Legat de manifestaţii, în primul rând, ca primar general, eu mi-aş dori ca acelea care vor fi organizate la Bucureşti, în zilele următoare, să fie toate evenimente paşnice, aşa cum au fost asumate de organizatori. Vom avea pe 18 - s-a aprobat deja în comisia de la Primăria Capitalei şi am semnat şi eu protocolul - un miting al PNL, în Piaţa Victoriei. Pe 24, o manifestare organizată de către USR, în Parcul Izvor. Şi săptămâna viitoare va fi organizat un eveniment şi de către PSD. Ca primar general, am aprobat toate aceste evenimente publice, conform Legii 50, care se vor desfăşura în municipiul Bucureşti", a precizat Firea, pentru România Tv.

Totodată, primarul a lansat un apel ca participanţii să se manifeste paşnic.

"Mi-aş dori - şi fac apel şi pe această cale la toţi participanţii - să dea dovadă de mult respect pentru toţi cetăţenii din Bucureşti, să nu creeze conflicte, lupte şi mişcări de stradă şi să facă ceea ce au promis şi asumat prin protocoalele semnate. Şi anume, evenimente care să promoveze ideile europene şi candidaţii lor, şi nu altceva. Dacă va fi altceva, sunt convinsă că instituţiile statului care sunt parte a comisiei pentru evenimente de pe lângă Primăria Capitalei vor acţiona conform legii, pentru a-i apăra pe cetăţeni", a spus Firea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel