Furgonetă, verificată la frontiera României. Mai mulți străini, printre care șase minori, intenționau să iasă ilegal din țară 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
migranti_depistati_frontiera
migranti_depistati_frontiera

Un grup de 27 de cetăţeni străini care intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria a fost descoperit miercuri seară de poliţiştii de frontieră bihoreni, în urma unor acţiuni desfăşurate de pe linia migraţiei ilegale, a informat joi ITPF Oradea.

 

Potrivit comunicatului remis de purtătorul de cuvânt Laura Bondar, cei 27 de migranţi au fost depistaţi în jurul orei 19.30, când poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea lui Mihai au verificat o autoutilitară în localitatea Şimian.

La controlul autovehiculului, înmatriculat în România, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul acestuia 27 de cetăţeni străini.

Imediat, persoanele în cauză au fost preluate şi transportate la sediul Sectorului P.F. Valea lui Mihai, pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria şi Palestina, 21 de adulţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani şi şase minori, cu vârste între 8 şi 16 ani. Persoanele în cauză au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel