Fulgy, prima reacție după ce Bia Khalifa a fost încătuşată pe aeroport: Eu nu stau să dau explicaţii presei, o rezolv eu, staţi liniştiţi

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Fulgy, prima reacție după ce Bia Khalifa a fost încătuşată pe aeroport- Eu nu stau să dau explicaţii presei, o rezolv eu, staţi liniştiţi
Fulgy, prima reacție după ce Bia Khalifa a fost încătuşată pe aeroport- Eu nu stau să dau explicaţii presei, o rezolv eu, staţi liniştiţi

La întoarcerea din vacanța petrecută la Milano, Fulgy și Bia Khalifa au fost implicați, vineri, într-un scandal uriaș pe Aeroportul Otopeni.

Tânăra a povestit că a fost reţinută, bătută şi sechestrată, de către un polițist de frontieră la scurt timp după aterizarea pe aeroport.

Se pare că Bia Khalifa, vedeta OnlyFans, ar fi avut un comportament neadecvat la adresa ofiţerilor de frontieră, acesta fiind motivul pentru care a fost reţinută. Poliţiştii i-au pus cătușele și i-au făcut proces verbal. Tânăra a fost reţinută pentru două ore şi amendată cu 4.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Fulgy a sunat la numărul de urgență 112, pentru a reclama faptul că partenera lui a fost agresată de polițiști a fost bătută. Poliția Transporturi Aeriene (PTA) a verificat informația și a constatat faptul că apelul a fost nejustificat. Prin urmare, fiul Clejanilor a fost amendat pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă. 

Bia Khalifa susține că a fost bătută de poliție: „Aici sunt umflată și vânătă” FOTO

După incident, fiul Clejanilor a susţinut că iubita lui nu a fost reţinută nejustificat. „Bia nu era agitată, veneam de la Milano. Eu nu stau să dau explicaţii la presă, o rezolv eu, staţi liniştiţi. E Bia bine, e cu mine, asta e, se mai întâmplă şi la case mai mari. Dar e ok”, a transmis Fulgy într-un clip scurt postat pe TikTok.

 

”Am fost bătută, torturată, mi s-a luat telefonul”

 

Bia Khalifa a apărut pe internet cu fața umflat și a povestit că a fost abuzată de poliţiştii de frontieră.

„M-au târât într-o cameră, m-au tras, şi acolo m-au pipăit, m-au bătut, m-au aruncat pe o canapea. Am cerut apă, nu mi-au dat apă în tot timpul în care m-au bătut şi m-au aruncat pe jos. Am fost bătută, torturată, mi s-a luat telefonul, am fost privată de libertate şi atinsă.

Nu am făcut nimic, nu m-am agitat. Nu aţi fi vrut să fiţi în locul meu, să vreţi să vorbiţi cu familia. E toată familia mea disperată. Omul a sărit pe mine, m-a bătut, eram şocată, nu ştiam ce se întâmplă şi m-a încătuşat. Fulgy încă era la rând. Poliţistul m-a bătut între timp. Fulgy a reuşit să filmeze doar partea în care ei mă aruncau pe jos, mă ridicau. Eu ziceam doar Au! pentru că îmi strângeau cătuşele alea din ce în ce mai tare”, a povestit Bia Khalifa pe TikTok. 

@mrmoft #foryou #fy #fulgy #moft #mrmoft ♬ sunet original - mrmoft

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel