Franța. Un român condamnat la închisoare pentru proxenetism a izbucnit în lacrimi la tribunal: "Dar noi ne iubim"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime

Un român în vârstă de 33 de ani a fost condamnat la închisoare cu executare în Franța, după ce a fost găsit vinovat de proxenetism. Bărbatul și-a obligat iubita să se prostitueze. 

Un român în vârstă de 33 de ani a fost trimis din nou la închisoare după audierea desfășurată la tribunalul judiciar din Orléans, pe 15 decembrie. Potrivit publicației larep.fr, tânărul a izbucnit în lacrimi în sala de judecată la pronunțarea sentinței, care l-a trimis înapoi în închisoare, pentru aproape nouă luni.

Românul a fost găsit vinovat de proxenetism. El a prostituat-o pe iubita sa, timp de o săptămână, într-un apartament închiriat pe strada Bannier din Orléans, o stradă aglomerată.

După ce a postat un anunț pe internet, tânăra de 21 de ani, tot de naționalitate română, și-a desfășurat activitatea sub "protecția" iubitului său, care îi monitoriza clienții.

4.000 de euro în numerar găsiți în mașina ei

 

În mașina fetei au fost găsiți aproape 4.000 de euro în numerar. Ancheta a stabilit, de asemenea, că ea era cea care aducea venituri și se ocupa de stilul de viață al cuplului.

Numărul ei a fost cel care a apărut pe rezervarea apartamentului și pe site-ul de anunțuri de pe internet, pentru a intra în contact cu o prostituată.

Mai mult, la audiere, acesta a recunoscut faptele. Fata a recunoscut că banii colectați din activitatea de prostituție se ridică la aproximativ 2.000 de euro pentru o săptămână. Totodată, tânăra a precizat că nu știa că în Franța acest lucru este o chestiune gravă. Cei doi s-au mutat în Franța de la începutul anului 2020.

"Proxenetism în formă agravantă"

 

Judecătorul a considerat că acțiunile bărbatului reprezintă "proxenetism în formă agravată". Prin urmare, el a fost condamnat de tribunalul din Orleans la optsprezece luni de închisoare, dintre care nouă cu suspendare. Ulterior, i se va interzice definitiv să intre în Franța.

Avocatul său a pledat că cei doi se iubeau și că nu era vorba de "prostituție stradală", însă pledoaria sa a fost în zadar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel