Franța. Un român care a venit în vizită la familie a dispărut. Autoritățile fac apel la cetățeni: „Dispariția sa, îngrijorătoare”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Un român care a venit în vizită la familie a dispărut. Autoritățile fac apel la cetățeni: „Dispariția sa, îngrijorătoare” FOTO: captură ledauphine.com
Franța. Un român care a venit în vizită la familie a dispărut. Autoritățile fac apel la cetățeni: „Dispariția sa, îngrijorătoare” FOTO: captură ledauphine.com

Zoltan Moldovan, un român în vârstă de 60 de ani, este dispărut de luni în Franța. Dispariția sa este considerată îngrijorătoare, iar cercetările au fost întreprinse de jandarmii din sectorul La Tour-du-Pin, în regiunea Ron-Alpi.

Românul a fost văzut ultima dată luni, 18 iulie 2022, la ora locală 11:00. Zoltan Moldovan se află de două săptămâni în La Tour-du-Pin pentru a-și vizita familia. El a plecat din apartamentul situat rue de la République în centrul orașului La Tour-du-Pin. Un apartament în care nu s-a mai întors de atunci. Îngrijorate, rudele lui au alertat jandarmii care au început imediat să-l caute.

Potrivit ultimelor informații aflate la dispoziția anchetatorilor, Zoltan Moldovan a fost văzut ultima dată pe 18 iulie, la ora locală 20:48, în orașul Abrets-en-Dauphiné. Potrivit familiei sale, ocazional suferă de pierderi de memorie.

Actorul francez Kev Adams a jignit românii într-un show televizat: "Te rog, un euro! Parcă-i româncă!"

De asemenea, jandarmii din La Tour-du-Pin fac apel la cetățeni. Zoltan Moldova are 1,70 metri înălțime și este slab. Are părul alb cu chelie parțială. La momentul dispariției, purta pantaloni de jogging bleumarin cu dungi laterale, un tricou alb cu mâneci scurte și purta o șapcă de culoarea kaki.

Oricine are informații să anunțe autoritățile.

Franța. Român, condamnat după un furt dintr-o brutărie: „Nu aveți nicio dovadă. Nu am fost niciodată acolo”

 

Vezi și 

 

Român dispărut fără urmă în Italia. Cătălin a fost văzut ultima dată în Padova

 

Un român a dispărut fără urmă în Italia, după ce s-a rănit într-un autocar și a fost transportat la spital. De acolo, a fost lăsat în stradă și nimeni nu mai știe nimic de el. 

Familia unui român face un apel disperat în speranța că-l vor găsi rapid pe Cătălin, un român dispărut în Italia. Potrivit unui mesaj postat pe grupul de Facebook Voluntari în Europa, românul călătorea la bordul unui autocar cu destinația Franța, când, la un moment dat, s-a lovit cu capul de scări, fiind transportat la spital. După ce a fost tratat, bărbatul ar fi fost lăsat pe stradă, iar de două zile rudele nu mai știu nimic de el. Se pare că românul nu are telefonul asupra sa.  

Potrivit persoanei care a postat mesajul, carabinierii încă nu l-au declarat oficial persoană dispărută. Ultima dată, Cătălin a fost văzut în Padova, în zona Prato della Valle. 

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel