Franța. Un moldovean, găsit împușcat în cap și îngropat într-o pădure din nordul Parisului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Franța. Un moldovean, găsit împușcat în cap și îngropat într-o pădure din nordul Parisului
Franța. Un moldovean, găsit împușcat în cap și îngropat într-o pădure din nordul Parisului

Un cetățean moldovean a fost găsit împușcat în cap și îngropat într-o pădure aflată în nordul Parisului. Descoperirea macabră a fost făcută, pe 23 septembrie, după ce cu o zi înaintă autoritățile ar fi primit un apel anonim. Poliția regională a deschis un dosar penal și are mai multe versiuni.

Potrivit surselor Le Parisien, ar fi vorba despre o reglare de conturi privind contrabanda de țigări din regiune. Versiunea nu este însă susținută de procuratura din Lille, care se ocupă de caz. Cu toate acestea, se pare că victima era un informator al autorităților franceze, în lupta cu traficul ilegal de țigări din regiune.

Autoritățile franceze au primit, miercuri seara, un apel anonim prin care erau anunțate că a fost găsit informatorul și rolul acestuia. În urma investigațiilor, s-a stabilit că apelul a fost făcut din pădurea Ermenonville, iar zeci de reprezentanți ai jandarmeriei au fost dislocați în regiune, scrie 20minutes.fr. La fața locului, jandarmii au observat urme de sânge, dar nu au descoperit imediat cadavrul.  A doua zi, căutările au fost reluate și au găsit o movilă de pământ, apoi cadavrul îngropat.

Nici versiunea de reglări de conturi nu poate fi exclusă, susțin jurnaliștii francezi care citează un pensionar din localitate. Bărbatul spune că zona este cunoscută pentru zeci de cazuri de trafic de droguri și contrabandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel