Franța. Un bărbat invita femei la întâlnire, folosindu-se de poze false şi le lega la ochi pentru a întreţine relaţii sexuale

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un francez, în vârstă de 74 de ani, este anchetat de judecătorii de la Curtea de Arbitraj din Montpellier, pentru că a folosit o identitate falsă pentru a-şi da întâlniri cu femei pe care le cunoştea prin intermediul unor aplicaţii de dating.

Profilul bărbatului indica vârsta de 37 de ani, un tip cu păr bogat, ochii căprui, care activa conform descrierii ca designer de interior. Pe scurt, era profilul perfect, care ar fi atras orice femeie care se afla în căutarea sufletului pereche, scrie BFMTV, potrivit ObservatorNews.

Astfel, acest lucru s-a şi întâmplat, bărbatul a reușit să atargă în capcana sa zeci de femei pe care le convingea ulterior să iasă cu el la o întâlnire. În realitate însă, în spatele profilului afişat pe platforma de dating, stătea ascuns Jack S, un bărbat care avea la vremea respectivă 68 de ani. Femeile nu îşi dădeau seama însă de acest lucru pentru că francezul avea o tehnică bine pusă la punct prin care identitatea acestuia nu era descoperită.

Totul s-a aflat când una dintre victimele sale, care a decis să depună plângere împotriva acestuia, a relatat în detaliu modul în care bărbatul acţiona. În 2015, Valerie l-a cunoscut pe o aplicaţie de dating pe Anthony Laroche, aşa cum acesta s-a prezentat, femeia spunând că a fost dragoste la prima vedere. Timp de o lună, cei doi au vorbit din ce în ce mai des la telefon, declarându-şi iubirea unul pentru celălalt, scrie ObservatorNews.

Femeia spune că bărbatul ştia să o liniştească de fiecare dată când era nervoasă, îi vorbea despre dragoste şi despre sentimente. Pe scurt, Anthony îi oferea tot ce aceasta şi-ar fi dorit. După lungi discuţii purtate la telefon, acesta i-a propus femeii să se întâlnească. În cele din urmă, femeia s-a întâlnit cu el, însă bărbatul a legat-o la ochi și, ulterior, și de pat.

Totul s-a schimbat în timpul actului sexual, când femeia şi-a dat jos eşarfa şi a aprins lumina, a observat în faţa ei un cu totul alt om faţă de cel pe care îl văzuse în poze. În plus, femeia nu este singura victimă. Trei persoane au depus plângere împotriva lui „Anthony Laroche”, identificat drept Jack S. Plasat în arestul poliției de mai multe ori, bărbatul spune că nu înțelege, deoarece toate femeile au acceptat să vină în apartamentul lui și au acceptat să întrețină relații sexuale cu acesta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel