Franţa. Şofer român prins cu 900 de kilograme de canabis

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Ofiţerii vamali au confiscat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, lângă Saint-Etienne de Baïgorry (comună în departamentul Pyrénées-Atlantiques din sud-vestul Franței) aproape 900 kg de canabis. Parchetul din Bayonne a deschis, azi, pe numele şoferului care transporta drogurile un dosar penal.

 

Astfel, ofiţerii vamali au arestat şoferul, în autovehiculul căruia au fost depistate aproape 900 kg de canabis, relatează France 3 Aquitaine.

Șoferul, de origine română, se află acum în custodia poliţiei. Procurorul de la Bayonne, Jérôme Bourrier, a declarat că, în acest caz, a fost deschisă o anchetă. 

Potrivit France 3 Aquitaine, şoferul român nu era sigur. Era însoţit de mai multe maşini de teren, ai căror şoferi au reuşit să fugă, fiind daţi în căutare. Se presupune că suspecții ar fi trecut granița prin trecătoarele dintre Spania și Franța, transmite larepubliquedespyrenees.fr.

Drumurile montane de la graniţa Spaniei cu Franţa, precum şi cele de pe coastă, au devenit rute populare pentru traficanții de droguri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel