Descoperire macabră într-o parcare din Franța: Șofer român, găsit mort în cabina TIR-ului

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer român de camion, de 42 de ani, a fost găsit mort în cabina TIR-ului, în Franța. Românul parcase camionul cu o seară înainte în locul unde a fost găsit.

Un șofer român a fost găsit fără suflare într-o parcare din portul Santes, la periferia orașului Lille.

Bărbatul își parcase cu doar câteva ore înainte semiremorca pe care avea un container, pentru a petrece noaptea acolo, urmând să plece a doua zi, după încărcare.

Când u văzut că românu nu se prezintă pentru formalități, un angajat al companiei care expedia mărfurile a mers la parcare. Ușile camionului erau închise și a observat că șoferul stătea întins pe patul din spate al cabinei. Cum șoferul nu a răspuns la apelurile sale, angajatul a spart geamul pasagerului și apoi a descoperit corpul neînsuflețit al românului. Încălzitorul funcționa încă în cabină, potrivit La Voix du Nord.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH )

Pompierii din Santes și Haubourdin au sosit rapid la fața locului, dar nu u putut decât să constate moartea șoferului român în vârstă de 42 de ani. Din rimele cercetări, corpul șoferului nu prezenta urme de violență. Trupul neînsuflețit al românului a fost transportat la Institutul de medicină legală, unde în urma autopsiei se va stabili cauza exactă a decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel