Franța. Șofer român, implicat într-un cumplit accident: A ajuns la spital după ce a intrat cu duba într-un camion

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Șofer român, implicat într-un cumplit accident: A ajuns la spital după ce a intrat cu duba într-un camion. FOTO: colaj capturi lanouvellerepublique.fr
Franța. Șofer român, implicat într-un cumplit accident: A ajuns la spital după ce a intrat cu duba într-un camion. FOTO: colaj capturi lanouvellerepublique.fr

Un șofer român, în vârstă de 44 de ani, a ajuns, astăzi după-amiază, în stare gravă la spital după ce s-a izbit violent de un camion, pe N149 în localitatea La Peyratte, departamentul Deux-Sèvres, Franța.

Potrivit primelor informații, teribilul accident a avut loc astăzi în jurul orei locale 15:15, pe N149, la intersecția cu D165. În eveniment au fost implicate o dubă și un camion.

În timp ce se deplasa pe direcția Poitiers, șoferul dubei, un român în vârstă de 44 de ani, care transporta utilaje agricole, a lovit frontal camionul din fața sa. Haionul camionului nu a rezistat impactului și a trebuit să fie abandonat de șofer.

 

Traficul, întrerupt pe ambele sensuri


Șoferul camionului, în vârstă de 40 de ani, a fost și el rănit în accident, dar nu a fost blocat în cabina sa în momentul intervenției celor zece pompieri de la detașamentul Parthenay.

Însoțiți de jandarmii din zonele Airvault și Parthenay, salvatorii i-au transportat pe ambii șoferi la Centrul Spital Nord Deux-Sèvres (CHNDS) din Faye-l'Abbesse.

Circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri pe N149.

 

Un alt șofer român a fost implicat cu duba într-un accident în Franța

 

Și la finele anului 2021, un alt șofer român a fost implicat cu duba într-un accident. Două persoane au fost internate în urma unui accident rutier care s-a produs pe D901, în Lacres, departamentul Pas-de-Calais, la intersecția formată cu D125. Evenimentul a avut loc în jurul orei 08:20 după ce un autoturism cu doi muncitori la bord voia să vireze la stânga spre cătunul Verte Voie și a fost lovit de o dubă în timp ce o depășea.

Cei doi muncitori se aflau într-un Fiat Doblo, doi nordici în vârstă de 38, respectiv 48 de ani. Ei au fost îngrijiți de pompierii din Desvres, Boulogne și Hucqueliers. Au fost transportați la centrul spitalicesc Duchenne din Boulogne-sur-Mer.

Șoferul autoutilitarei Fiat Ducato, de origine română, nu a fost rănit. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel