Franța. Sfârșit cumplit pentru trei români, după ce mașina lor a fost implicată într-un teribil accident pe A9

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Sfârșit cumplit pentru trei români, după ce mașina lor a fost implicată într-un teribil accident pe A9. FOTO: captură midilibre.fr
Franța. Sfârșit cumplit pentru trei români, după ce mașina lor a fost implicată într-un teribil accident pe A9. FOTO: captură midilibre.fr

Trei bărbați și-au pierdut viața într-un accident pe autostrada A9 în apropiere de Uchaud (Gard), în noaptea de vineri, 24 martie, spre sâmbătă, 25 martie. Presa din Franța scrie astăzi că victimele accidentului sunt de naționalitate română. 

Un accident violent în care au fost implicate trei vehicule s-a produs pe autostrada A9, în apropiere de Uchaud (Gard), din Franța. Potrivit informațiilor de la France 3 Occitanie, două mașini și o dubă s-au ciocnit puternic.

În total opt persoane au fost prezente în cele trei autovehicule: trei nu au supraviețuit și o alta a fost mai ușor afectată. Potrivit Midi Libre, aceste patru victime se aflau în aceeași mașină și erau români. Într-un al doilea vehicul, un bărbat și o femeie erau doar în stare de șoc. În ultimul, cei doi ocupanți sunt nevătămați.

Potrivit lereveildumidi.fr, cei trei români decedați au vârste de peste 50 de ani. 

Franța. 160 de români, în prag de a ajunge pe stradă: „Trebuie găsite soluții pentru aceste familii care lucrează și care au copii care merg la școala”

 

Viteza excesivă, cauza accidentului

 

La fața locului a fost dislocată o mare echipă de salvare și intervenția unui elicopter. Autostrada a trebuit să fie închisă timp de două ore, rezultând blocaje majore în trafic.

 

În mesajul lor de alertă, pompierii din Gard vorbesc despre un șoc cu „cinetică puternică”, cu alte cuvinte cu o viteză foarte mare. 

Unul dintre șoferii în cauză a fost audiat de jandarmi și apoi eliberat. O anchetă pentru omucidere și omor din culpă este în desfășurare. 

Cinci români, arestați în Franța. Furturi „sofisticate“, de sute de mii de euro, în timp-record: „Veneau direct din România pentru raiduri de 48/72 de ore“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel