Franţa. Român înjunghiat chiar de un conaţional. Agresorul a SĂRIT pe geam ca să scape

Andreea Cosma |
Data publicării:
StiriDiaspora

Poliţia franceză investighează o crimă teribilă într-o clădire din Nantes, unde un român a fost înjunghiat chiar de un conaţional care locuia în aceeaşi clădire, pe strada Victor-Hugo, scrie ouest-france.fr. Agresorul a reuşit să scape pentru moment, după ce a sărit pe o fereastră şi s-a făcut nevăzut. 

Sâmbătă dimineață în fața numărului 3 de pe bulevardul Victor-Hugo, de pe insula Nantes, mai multe echipaje de poliţişti şi-au făcut apariţia, după ce o crimă a fost raportată.

Câțiva tineri, români, așteaptă în fața clădirii, exact acolo unde a fost înjunghiat un bărbat, vineri seara, în jurul orei 18.30.

"El era din aceeași regiune din sudul României ca mine", a mărturisit un tânăr om în stare de șoc, pentru ouest-france.fr.

Victima a murit din cauza rănii la piept, vineri seara, în ciuda intervenției rapide a serviciilor de urgență.

"Pompierii au sosit repede", relatează un tânăr care locuiește în clădire.

Victima, potrivit celor care se prezintă ca rude, cunoscuți sau prieteni, locuia în clădire. Venea acasă de la serviciu când a fost înjunghiat. Bărbatul avea în jur de 50 de ani şi era tatăl unui copil mic, potrivit cunoscuţilor săi, care au aprins şi o lumânare la uşa apartamentului său, rămânând să păzească intrarea.

Suspectul? El este încă pe fugă, scrie aceeaşi sursă.

Potrivit celor apropiați, este tot cetățean român. Ar fi un vecin care locuieşte într-un alt apartament din clădire. După ce a aplicat lovitura de cuțit, s-ar fi grăbit în scara clădirii să dispară imediat, sărind pe fereastră.

Poliţia continuă ancheta şi demersurile pentru prinderea făptaşului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel