Franța. Român, condamnat la 25 de ani de închisoare după ce a violat o tânără. Vasilică a mai agresat sexual și ucis o fetiță de 8 ani în Italia

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV (sursa: FB)
Foto ILUSTRATIV (sursa: FB)

Un român a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de viol de o instanță din Franța. Vasilică nu era la prima abatere. 

Un român în vârstă de 41 de ani a fost condamnat, vineri, de un tribunal din Nisa, la 25 de ani de închisoare. După două zile de proces cu ușile închise, Vasilică Donciu a fost condamnat pentru viol în circumstanțe agravante.

Potrivit presei locale, românul este recidivist. În anul 2000, bărbatul a fost închis în România pentru violul și uciderea unei fetițe de 8 ani, în Italia, precizează procurorul Xavier Bonhomme.

În iulie 2018, la trei luni după ce a fost eliberat, bărbatul a amenințat cu un cuțit un tânără refugiată siriană pe o plajă din Menton pentru a o forța să întrețină relații sexuale. După această faptă, a fugit cu telefonul victimei. Tânăra s-a confesat apoi unui voluntar al Crucii Roșii și a depus o plângere la secția de poliție din Menton în august 2018.

O lună mai târziu, suspectul a fost arestat în apropiere de plaja unde comisese fapta, potrivit publicației 20minutes.fr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel