Franța. Prostituată româncă, răpită de pe stradă și amenințată cu un cuțit de trei conaționali

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro

O prostituată româncă a fost răpită, duminică seară, în jurul orei 18:00 și amenințată cu un cuțit de trei conaționali, în Lyon, Franța. Trecătorii au văzut cum tânăra era băgată, împotriva voinței ei, într-o mașină, la colțul dintre rue Smith și quai Perrache. 

Alertată de martorii de la fața locului, o echipă de poliție municipală a arestat trei cetățeni români, care tocmai o forțaseră pe tânără să urce în mașina lor.

Cei trei bărbați, în vârstă de 23, 35, respectiv 62 de ani, au fost reținuți, apoi predați poliției naționale și plasați în arest.

Victima, o tânără prostituată româncă, a confirmat că a fost răpită cu un cuțit de pe stradă.

Potrivit primelor cercetări, această răpire este legată de activitatea tinerei, dar nu se cunoaște, deocamdată, relația dintre protagoniștii cazului, asupra cărora există însă suspiciuni de proxenetism.

 

Prostituată româncă, răpită de pe stradă, în Italia. Silvia a murit în timpul procesului și nu a mai aflat cine a batjocorit-o

 

O altă prostituată româncă a fost răpită de pe stradă, în Italia. La finele anului trecut, în cadrul procesului, judecătorii au ordonat găsirea tinerei, nu doar în Italia, ci și în străinătate, în special la Craiova, locul său de reședință. La data audierii procesului, procurorul Davide Rocco a comunicat completului de judecată că românca a murit. Mai mult, din informațiile primite în urma rezultatelor cercetării, a reieșit că la momentul evenimentelor, pe 9 iulie 2010, românca și-a schimbat data nașterii, declarând că este majoră, însă ea avea atunci numai 17 ani.

Prin urmare, pe baza celor reieșite, procurorul a înăsprit acuzația, adăugând circumstanța agravantă a violenței sexuale comise asupra unui minor. Acuzatul este Alfred, în vârstă de 43 de ani, un zidar albanez, căsătorit și cu doi copii, cu reședința în provincia Como.

În acea noapte de 9 iulie 2010, carabinierii, în urma unui apel telefonic, au găsit-o pe Silvia cu fața umflată. Românca practica prostituția în zona industrială Vaiano Cremasco. A fost agresată din spate, bătută și luată cu forța într-un Volkswagen Passat gri, după care a fost dusă la Gradella di Pandino unde a fost violată. Odată salvată, a fost dusă la camera de urgență a spitalului Crema și apoi la clinica Mangiagalli din Milano, unde se mai păstrează testele prelevate la momentul vizitei.

În 2012, după obținerea profilului genetic necunoscut, polițiștii din Ris au transmis constatările în baza de date a Ministerului de Interne pentru o comparație a codului genetic. Opt ani mai târziu, în 2020, a sosit comunicarea că testul ADN extrapolat din batiste a dus la un nume: cel al lui Alfred, care a ajuns în închisoare în 2017. Cu acea ocazie i s-a luat ADN-ul, rezultat compatibil cu profilul extrapolat din batiste. Tocmai acel profil va fi comparat cu cel al tampoanelor făcute Silviei.

Magistrații trebuie să decidă pedeapsa pentru inculpat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel