Franța. Un boxeur român și-a legat vărul cu perdeaua și i-a violat soția chiar în față

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un boxeur român, în vârstă de 33 de ani, este acuzat de viol, lovire și sechestrare. El a fost adus ieri în fața judecătorilor francezi.

Potrivit lavoixdunord.fr, totul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 august 2016, atunci când românul a plecat din Anglia și s-a dus să-i viziteze pe vărul său Daniel și pe soția acestuia Stoyanka, în în Masny, rue Suzanne-Lanoy. 

Seara s-a transformat imediat într-un coșmar. Românul l-a legat pe vărul său cu perdelele și l-a bătut crunt după care a trecut la amenințări cu un cuțit de bucătărie. Apoi, a forțat-o pe soția vărului său să facă sex chiar în fața lui. Toate scenele au fost filmate chiar de boxerul român cu telefonul mobil.

După scenele de groază, românul a fugit cu mașina lor, cu o sumă de bani, cu telefoanele mobile și a amenințat că revine și îi omoară dacă vorbesc cu autoritățile. În timpul scenei terifiante, cei trei copii ai cuplului au fost închiși într-o cameră.

 

Românul s-a răzbunat pentru că vărul i-a dezvăluit un secret

 

Se pare că toate aceste fapte au fost făcute pentru ca românul să se răzbune pe ei întrucât i-au dezvăluit un secret important. Este vorba despre relația pe care o are în Anglia cu Sonia, o tânără care este soția unuia dintre prietenii lui din România.

Daniel ar fi spus secretul mai multor persoane, iar boxerul român, furios, a mers în Franța să se răzbune sub pretextul că se află în pericol și să-l găzduiască câteva seri la ei acasă.

 

Boxeurul român se declară victima unui complot

 

Boxerul român neagă faptele și spune că este o victimă a unui complot. El susține că vărul cu familia sa au născocit aceste evenimente pentru a ajunge în închisoare.

Urme ale ADN-ului său au fost găsite în prezervativul folosit la viol. Stoyanka declarase inițial la Poliție că un atacator necunoscut ar fi violat-o. 

Românul riscă 30 de ani de închisoare și în acest moment este în arest preventiv în Franța.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel