Franța. Regrete după moartea Mădălinei, românca ucisă probabil de soțul scoțian: „Suntem cu toții devastați și în stare de șoc”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mădălina Sneddon, o româncă de 40 de ani, căsătorită cu un om de afaceri scoțian, Craig Sneddon, a fost găsită moartă, după ce ar fi căzut pe scări, într-o clădire din Aix-en-Provence din Franța. Bărbatul a fost arestat și susține că nu știe ce s-a întâmplat.

Mădălina și soțul ei, Craig s-au reunit  după mult timp în care au stat despărțiți din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi s-au revăzut în Franța, la Aix-en-Provence, unde bărbatul închiriase pentru acest eveniment un penthouse situat la ultimul etaj într-o clădire foarte bine cotată. 

După ce au băut bine amândoi, sărbătorind revederea, bărbatul susține că s-a trezit și nu i-a venit să creadă când a văzut că soția sa zăcea fără suflare, prăbușită pe podeaua din fața scărilor.

Citește și Franța. Moarte suspectă pentru o avocată româncă, după ce s-a reunit cu soțul ei: Un milionar scoțian, principalul suspect

Rapoartele poliției franceze arată că bărbatul a apelat operatorii de urgență, și a afirmat că și-a găsit soția moartă și nu știe ce s-a petrecut. Totuși, surse din cadrul anchetei susțin că cei doi, care sunt căsătoriți de câțiva ani și călătoreau prin toată lumea, au fost auziți certându-se și cu o zi înainte.

Polițiștii francezi sunt convinși că aceasta a fost împinsă sau aruncată și din acest motiv l-au reținut pe Craig, fără posibilitate de a fi eliberat pe cauțiune.

 

Mesaj dureros

 

Un apropiat al cuplului a ținut să transmită un mesaj dureros, după moartea româncei: „Craig și Mădălina erau căsătoriți de foarte mulți ani, probabil undeva la peste 20. Mădălina era o persoană frumoasă atât fizic, cât și la nivel de caracter. Era avocat, specializat în Drept Comercial, și era un fotograf amator foarte bun. Aveau o viață minunată. Au călătorit peste tot în lume și au trăit o perioadă în Orientul Mijlociu, în condițiile în care Craig este și un inginer foarte bine cotat și munca lui i-a dus prin toate colțurile lumii. Mădălina era iubită de întreaga familie și toți sunt devastați de ceea ce s-a întâmplat. Nimeni nu prea reușește să accepte că așa ceva s-a întâmplat. Poate a fost doar un accident tragic și polițiștii se înșeală. Formau un cuplu bun împreună dar, ca toate cuplurile, mai aveau și momente mai puțin plăcute. Sperăm să obținem curând mai multe informații din partea autorităților franceze. Au închiriat apartamentul în Aix și Mădălina abia ajunsese lângă soțul ei, pentru că a fost blocată mult timp în Scoția din cauza pandemiei de coronavirus. Aveau planuri pentru întreaga viață. Este o tragedie. Familia nu poate decât să stea și să aștepte concluzia la care ajung magistrații francezi".

Un alt apropiat al cuplului a precizat că „suntem cu toții devastați și în stare de șoc. Mădălina era o femeie minunată cu un viitor strălucitor. A muncit atât de mult pentru a obține diplomele”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel