Franța. O FETIȚĂ de 3 ani a supraviețuit zile în șir, după ce MAMA ei a MURIT: „Mami e obosită, doarme”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O fetiță de trei ani a trecut prin momente dramatice, însă din fericire, norocul a fost de partea ei. Micuța, care trăiește într-un orășel din sudul Franței, a supraviețuit zile în șir, fără apă și închisă într-un apartament modest, după ce mama ei s-a stins din viață. 

Lila, căci așa au numit-o vecinii pentru a-i proteja identitatea, a fost găsită în balcon apartamentului în care locuia, alături de cățelul ei, scrie a1.ro. Vecinii au fost îngrijorați de starea ei, iar atunci când au întrebat-o ce face, aceasta le-a spus „Mama mea e obosită, doarme”. În realitate, însă, femeia era moartă.

În momentul în care vecinii au intrat în casă au descoperit o imagine dezolantă. Pe lângă faptul că era mizerie în apartament, aceștia au găsit numeroase sticle goale de vin și bere pe jos, iar bucătăria plină de vase murdare. În dormitor, însă, femeia era întinsă în pat, lipsită de viață.

Imediat, aceștia au alertat Poliția, iar micuța a fost dusă într-o instituție publică, unde beneficiază de îngrijiri medicale.

Fetița de doar trei ani a supraviețuit câteva zile mâncând conserve pe care a reușit să le deschidă singură și și-a hrănit și cățelul. Atunci când a fost luată de poliție, fetița a luat cu ea un album de poze, dar și câinele.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel