Medicul Didier Raoult, considerat EROU în Franța, a apărut conducând o DACIE. Este adulat ca un rock-star

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Medicul Didier Raoult, considerat un erou în Franța pentru că tratează pacienții de Covid-19 cu o terapie ce se bazează pe hidroxiclorchina este adulat de francezi ca un adevărat erou. Medicul și-a făcut apariția într-o Dacia Duster, aspect amintit de toată presa franceză. 

Imaginea arată popularitatea profesorului Raoult. Directorul Institutului de infecții mediteraneene conducea vehiculul său, un Dacia Duster negru, când a fost primit și aclamat cu căldură de șoferii de taxi, care au venit joi seara, puțin după ora 18:00 pentru a sprijini personalul de asistență din fața spitalului Timone. 

Zâmbind, medicul infecționist din Marsilia a coborât fereastra autoturismului și i-a salutat pe oameni, înainte de a-și continua drumul.

Iată imaginile cu medicul:

În cazul Hidroxiclorochinei, utilizată pe larg în regim de urgenţă în numeroase ţări şi administrată în combinaţie cu antibioticul Azitromicină de medicul francez Didier Raoult, studiile publicate până în prezent nu sunt concludente sau chiar indică un anumit efect negativ asupra pacienţilor, relatează Agerpres. Însă acestea nu au fost studii "randomizate", considerate a fi cele mai riguroase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel