Franța. Cinci copii, între 3 și 14 ani, morți într-un accident cumplit. Au ars de vii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cinci copii, între 3 și 14 ani, din aceeași familie, au murit într-un Renaul Scenic care a luat foc pe șosea, în Franța. Trei adulți și un alt copil sunt grav răniți, viețile lor sunt în pericol.

Un accident teribil a avut loc luni seară pe o autostradă din Franța și cinci copii au murit într-un autoturism care a luat foc în mers. Cei cinci aveau între 3 și 14 ani și erau din aceeași familie, de lîngă Lyon. În mașina Reanul Scenic care avea 7 locuri erau trei adulți și 6 copii: o familie cu 4 copii și o cumnată cu doi copii ai ei.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:55 pe A7, în apropiere de Albon. Cei trei adulți și cel de-al șaselea copil, în vârstă de 7 ani, au ajuns la spital cu răni care le pun viața în pericol.

 

5 copii morți, dificil de identificat

 

Mașina a luat foc în mers, șoferul, care era tatăl a patru dintre cei 6 copii, a pierdut controlul volanului și autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori în afara autostrăzii. Înainte de a leșina, șoferul le-ar fi spus salvatorilor veniți la fața locului că a avut probleme la sistemul de frânare.

Autoritățile au anunțat marți de dimneață că cei 5 copii morți au fost dificil de identificat, corpurile lor fiind arse în proporție foarte mare, informează Observator. S-a stabilit însă că e vorba despre două fete și un băiat, frați, copiii șoferului, și o fată și un băiat, copiii cumnatei acestuia.

Ministrul de interne francez, Gerald Darmanin, și cel al transporturilor, Jean-Baptiste Djebbari, s-au deplasat luni seara la locul accidentului și au cerut oamenilor să circule cu mai multă atenție, mai ales în perioada vacanței.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel