FOTOGRAFIA ZILEI vine din DIASPORA: „Vreau acasă la bunici, dar nu pot de PSD-iști!” (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

O fotografie în care este o fetiță cu un mesaj scris pe o foaie de hârtie a devenit virală în câteva ore. Poza a strâns sute de distribuiri și comentarii pe grupurile de Facebook cu români din Diaspora. 

Mesajul pe care micuța îl ține în mână este următorul: „Vreau acasă-n țara mea, nu să-mi spui Diaspora! Vreau acasă la bunici, dar nu pot de PSD-iști!”.

(w670) Sursa foto

Românii din străinătate au reacționat susținând mesajul fetiței. 

„Fată frumoasă și scumpă, din păcate generația ta poate vă schimba ceva, până atunci paraziții sunt greu de ucis din România... este un drum lung de 30 de ani, ne mai trebuie încă 30 de ani ani să putem ajunge la standardele unei țări democratice, curată, fără corupție, spitalele curate, educației am o listă lungă... "multă vorbă nu 2 bani face!"”

„Cinste parintilor pentru educația civică... Acest partid roșu trebuie șters și scos în afara legii! Vă amintiți de prostestele din iarna lui 2017? Copii în cărucior pe minus 15 grade + zăpadă - alături de părinții lor să apere libertatea. Neamul nostru mai are un viitor după ce scăpăm de leprele astea comuniste!”

„Sper să scăpăm de pleojnite, curând. Și pruncii suferă printre străini, săracii. Că doar văd cum se joacă. Am destui vecini cu pruncuți conaționali. E trist... ”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel