Fotbalistul Marius Humelnicu renunță la nominalizarea de ministru PSD al Economiei 

Narcis Popa |
Data publicării:

Marius Humelnicu renunță la nominalizarea pentru funcția de ministru al Economiei din motive personale.

„Am decis să renunț la nominalizarea pentru funcția de ministru al Economiei din motive personale și să continui să sprijin îndeplinirea Programului de guvernare din Parlament”, transmite Marius Humelnicu.

El le mulțumește colegilor din organizația PSD Galați pentru „onoarea de a mă propune în funcția de ministru al Economiei”.

Potrivit unor surse social-democrate, Marius Humelnicu este înlocuit cu Florin Spătaru.

Humelnicu a fost în ultimele zile sub "lupa" jurnaliștilor din România, acesta fiind un fost fotbalist la Oțelul Galați.

Obiectivele noului Guvern

 

Nicolae Ciucă, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis să formeze un nou guvern, a declarat că prioritățile viitorului cabinet PNL-PSD-UDMR sunt depășirea crizei și creșterea profilului României în lume.

Nicolae Ciucă și-a prezentat obiectivele pe Facebook.

„Am primit din partea Președintelui României responsabilitatea de a forma o echipă de guvernare care să fie supusă aprobării Parlamentului. Forțele politice, cele care doresc să depășim cât mai curând crizele multiple ce încearcă greu țara noastră, au șansa ca în zilele următoare să își asume această responsabilitate. Vă asigur că, odată primit votul instituției fundamentale a democrației, vom trece la treabă din prima clipă”, scrie în mesajul premierului desemnat de președinte să formeze un nou Guvern.

Nicolae Ciuca a menționat situația critică prin care trece România și a militat pentru creșterea importanței țării în lume.

„Nu avem timp de pierdut! Depășirea situației critice va fi posibilă doar prin dedicare, disponibilitate la efort și solidaritate. Țara noastră merită un profil mai puternic în Europa și în lume, pentru că suntem un popor cu multe calități. Avem foarte multe de făcut împreună, iar noi vom depune toate eforturile de care suntem capabili pentru a asigura stabilitate și perspectiva unei vieți mai bune”, precizează Nicolae Ciucă.

Guvernul PNL-PSD-UDMR ar putea fi învestit joi în Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel