Fota: "Lui Dragnea i s-a RIDICAT viza de SUA. E într-o situație DISPERATĂ"

Nadina Enache / 26 mar 2019, 09:55 Salveaza PDF Comentarii

Expertul în probleme de securitate Iulian Fota spune că în mediul înalt din București s-ar fi aflat că lui Liviu Dragnea i s-ar fi ridicat viza pentru Statele Unite ale Americii. 

Iulian Fota spune că anunțul privind mutarea ambasadei este un gest disperat al lui Liviu Dragnea de a câștiga bunăvoința Statelor Unite pentru campania electorală care urmează. 

"Gândiți-vă că domnul Dragnea este într-o situație disperată. El nu are viză de Statele Unite. Sunt voci foarte importante, grele care spun și poate că aici și noi ne-am putea lămuri în zilele următoare, că domnului Liviu Dragnea i s-a ridicat viza de Statele Unite. Asta mi se pare un lucru foarte interesant. Mai ales că avem o antiteză între acea fotografie faimoasă în care domnul Dragnea dădea mâna cu domnul Trump și apoi această chestiune cu ridicarea vizei de către Statele Unite. Asta îți arată o schimbare la 180 de grade și că gest disperat, dar disperarea a dus la costuri pentru România de câștigare a unei relații cu SUA pentru a contrabalansa izolarea asta internațională în care PSD se află pe linia cu UE și Bruxellesul, inclusiv cu Partidul Socialist. În perspectiva celor două campanii care vin a făcut gestul acesta. Uitați-vă care este miza. S-a încercat o schemă de-asta românească, ca la Teleorman. A crezut că așa cum rezolvi lucrurile la Teleorman le rezolvi și în politica internațională. O să ne coste pe toți," a spus fost consilier prezidențial pentru securitate națională Iulian Fota la Digi24.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.29