C.T.Popescu: S-a citit URA puternică, faţă de VIERMII care îndrăznesc să-i pună întrebări

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a spus că l-a audierea lui Dragnea partidul nu a mai trimis niciun haidamac care să-l protejeze, aşa că a trebuit să facă faţă întrebărilor.

„Important e ce vedem. Acum aproape un an, partidul trimitea o gașcă de bodyguarzi cu cefe groase, cu mutre de interlopi care să-l protejeze la Parchet. Acum a fost singur, partidul nu a mai trimis niciun haidamac care să-l protejeze, aşa că a trebuit să facă faţă întrebărilor.

Pentru că s-a aflat în această situaţie nouă, pe figura lui s-a putut citi în sfârşit, sinceră, dincolo de ipocrizia pe care reuşea să o afișeze, s-a citit ura puternică, sinceră faţă de viermii care îndrăznesc să-i pună întrebări, să-i ia aerul.

Dragnea a făcut aceste declaraţii nu ca să fie chemat la Parchet, dimpotrivă, sunt pe principiul: eu am zis, voi să demonstraţi.

O nouă premieră, el e chemat şi întrebat cum e cu lovitura de stat. Din moment ce spune că a avut informaţii privind producerea unei lovituri de stat şi nu a făcut nicio sesizare către nicio instituţie a statului.

Mai mult, întrebat de procurori de unde aţi avut aceste informaţii, el spune: nu m-a informat nicio instituţie. Atunci intrebarea e de unde primeşte el informaţăii despre lovituri de stat?

Pentru că nu s-au luat măsurile pe care le prevăd legile legat de o lovitură de stat pe care el ar fi trebuit să le declanşeze, el trebuie să răspundă cum şi-a permis să lanseze asemenea informaţii în spaţiul public fără să aibă ncio dovadă. El spune că nu a depus niciun document.

Atunci întrebarea este cu ce se va solda din punct de vedere judiciar fapta lui Dragnea, această dezinformare gravă a opiniei publice făcută din înălţimea funcţiei de stat”, a declarat Cristian Tudor Popescu la digi 24.

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel