Foștii pacienți, doar cuvinte de laudă pentru EROUL de la Piatra Neamț: "Nu lua șpagă! / Un mare OM!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Foștii pacienți ai medicului de la Piatra Neamț care a intrat în flăcări pentru a salva pacienții intubați au doar cuvinte de laudă. Oamenii spun că acesta nu primea niciodată bani de la pacienți.

Cătălin Denciu, medicul erou din Piatra Neamț, face parte dintre doctorii care refuză să ia șpagă. Un fost judecător a povestit pe Facebook cum a încercat să-l răsplătească pe acesta însă s-a lovit de un refuz. Mai multe persoane au comentat la postarea acestuia și au confirmat faptul că Denciu nu lua șpagă.

”Doctorul Denciu. Mi-a fost anestezist la o operaţie. După, deşi fusesem avertizat, m-am dus la el cu o carte a mea. A luat-o zîmbind, dar mi-a spus: Sper că nu aţi pus ceva în ea. Eu am dat din umeri. El a foiletat cartea, a scos din ea bancnotele şi mi le-a dat înapoi. Eroii sînt oameni simpli şi normali”, a scris pe Facebook Geo Moroșanu, fost judecător la Piatra Neamț.

Alți foști pacienți ai doctorului Denciu au confirmat că acesta nu lua șpagă

 

"Și eu am fost avertizată să nu încerc cu ceva la dumnealui, că nu va primi așa că nu îmi rămâne decât să mă rog pentru el să îi dea Dumnezeu multă. Multă sănătate!”

"Și la operația mea tot el a fost anestezist. Nu a cerut nimic, nu a primit nicio atenție! Doar un "mulțumesc"! Aceștia sunt adevărații doctori!”.

”Și la operația mea de cezariana a fost tot dumnealui ca și anestezist, iar soția ca și medic curant ginecolog. Oameni deosebiți. Dl doctor nu a primit nimic! Sănătate multa și putere atât lui cât și familiei pentru a putea depăși aceasta grea încercare a vieții. Dumnezeu să-l ajute! Și eu când i-am oferit ceva, mi a spus ca am acasă o prințesa, să-i cumpăr ei ceva, el și a făcut meseria, un mare OM".

geo_morosanu medicul erou nu lua spaga

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel