Fostă sportivă OLIMPICĂ găsită MOARTĂ într-o zonă montană din SPANIA. Familia o căuta de 11 zile

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Garda Civilă spaniolă a anunțat că a găsit un cadavru feminin. Trupul neînsuflețit s-a dovedit a fi al fostei sportive Blanca Fernández Ochoa, o fostă schioare olimpică. Femeia avea 56 de ani.

Garda Civilă spaniolă a anunțat miercuri că a descoperit, în zona muntelui La Peñota din comunitatea autonomă Madrid, cadavrul fostei sportive Blanca Fernández Ochoa, potrivit cotidianului El País.

Fosta sportivă fusese dată dispărută acum 11 zile, iar cadavrul acesteia a fost găsit de un agent al Gărzii Civile, care se afla în timpul liber, dar care participa ca voluntar la operațiunile de căutare.

Iniţial, poliţiştii au precizat că au găsit cadavrul unei femei, iar după câteva minute s-a confirmat identitatea acesteia. Corpul neînsuflețit al fostei sportive va fi transportat la Institutul Medico-Legal pentru efectuarea necropsiei.

Fosta schioare, care avea 56 de ani, a fost văzută ultima dată la 24 august. La 29 august, familia sa a declarat-o dispărută. Autoritățile au decis să o caute pe Fernández Ochoa în acea zonă după ce un localnic a anunțat că a văzut-o îndreptându-se către zona respectivă.


Blanca Fernandez Ochoa a participat la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă, în perioada 1980 – 1992 şi a câştigat medalia de bronz la slalom, în 1992, la Albertville.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel