FOCURI de ARMĂ în jurul Vioricăi Dăncilă, la Hunedoara

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă se află astăzi și mâine într-o vizită în județul Hunedoara.

În urmă cu scurt timp, aceasta a ajuns la Castelul Corvinilor, obiectiv reabilitat din fonduri europene, unde a fost întâmpinată cu focuri de armă și de un bărbat îmbrăcat în rege.

Începând cu ora 13.10, premierul va efectua o vizită la centrul pietonal Corvin, obiectiv reabilitat şi modernizat din fonduri locale și guvernamentale. Apoi, de la ora 14.00 - vizită la Spitalul Județean de Urgență din Deva, obiectiv reabilitat, extins și modernizat din fonduri guvernamentale şi fonduri UE (Municipiul Deva), ora 15.30 - vizită la şantierul Transgaz din Brad, obiectiv finanțat din fonduri guvernamentale (Municipiul Brad), ora 16.00 - întâlnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri și autorități locale (Sediul Primăriei Municipiului Brad), ora 17.00 - vizită la cinematograful din Brad, obiectiv reabilitat din fonduri guvernamentale, și la Muzeul Aurului (Municipiul Brad).

În cusul zilei de duminică, 5 mai, Dăncilă va fi prezentă în mai multe localități din Valea Jiului. În program, este deja confirmată o întâlnire cu cetățenii la sediul PSD Lupeni, pentru ora 10.30.

Primul Ministru Viorica Dăncilă este însoțită în vizita sa efectuată în județul Hunedoara de minstrul Finanțelor – Eugen Teodorovici și de ministrul Muncii – Marius Budăi.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel