Focar de COVID-19 la un post de poliţie din județul Sibiu. Oamenii legii sunt în carantină

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un focar de coronavirus a fost depistat în Sibiu. Este vorba despre un post de poliție din județ. Mai mulți agenți sunt infectați cu SARS-CoV-2.

 

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu a declarat focar de coronavirus la Poliţia oraşului Agnita. Inițial au fost fost confirmate două cazuri de infectare, iar apoi, în urma testării a aproximativ jumătate dintre angajaţi, s-au primit încă patru rezultate pozitive.

”După depistarea primelor 2 cazuri pozitive, au fost testaţi un număr total de 22 de persoane angajate din totalul de 40. În urma testării 4 persoane au primit rezultat pozitiv, iar 18 au primit rezultat negativ”, transmite Prefectura Sibiu.

DSP Sibiu a dispus carantina la domiciliu pentru 9 contacţi apropiaţi de serviciu, împreună cu familiile lor, la nivelul unităţii s-a pus în aplicare planul de măsuri în contextul situaţiei epidemiologice actuale, s-a efectuat dezinfecţia spaţiilor de lucru, a autospecialelor din dotare. De asemenea, este monitorizată starea de sănătate a tuturor angajaţilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel