Florin venea din Franța și abia aștepta să își vadă părinții. Nu a mai apucat după ce a pierdut controlul mașinii, la câțiva kilometri de casă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Florin venea din Franța și abia aștepta să își vadă părinții. Nu a mai apucat după ce a pierdut controlul mașinii, la câțiva kilometri de casă
Florin venea din Franța și abia aștepta să își vadă părinții. Nu a mai apucat după ce a pierdut controlul mașinii, la câțiva kilometri de casă

Doar câţiva kilometri până acasă. Atât mai avea Florin de făcut, când şi-a găsit sfârşitul pe un drum în comuna Căldăraru, din judeţul Argeş.

Tânărul se întorcea din Franţa, unde lucra, şi abia aştepta să îşi vadă părinţii. Nu a mai apucat. A pierdut controlul maşinii şi s-a izbit cu maşina într-un copac. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a răsturnat.

 

Nu a mai avut nicio şansă

 

O cameră de supraveghere a înregistrat momentul când maşina s-a izbit violent, după care se răstoarnă de mai multe ori. O explozie a avut loc la scurt timp, relatează Observator. Oamenii din zonă spun că erau mai multe crengi căzute pe şosea şi şoferul a încercat să le evite. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Inima lui Florin s-a oprit pentru totdeauna la doar 26 de ani. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Costești au fost sesizați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30, despre accidentul de pe raza localității Căldăraru. Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit drumul, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț. În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a murit", au transmis reprezentanții IPJ Argeș într-un comunicat.

 

Vezi și

 

Român din Germania, accident mortal în Italia: A intrat pe contrasens pe autostradă după ce a băut la o nuntă

 

Un român de 30 de ani a fost arestat de polițiștii din Italia, după ce a provocat un accident mortal pe Autostradă. După ce băuse bine la o nuntă, bărbatul a urcat la volan și a condus pe contrasens pe autostradă, unde s-a ciocnit de o altă mașină condusă de un tânăr de 28 de ani, care a decedat în urma impactului.

O reconstituire teribilă se desprinde din ancheta anchetatorilor în cazul tragicului accident frontal în care Stefano Sanna, în vârstă de 28 de ani, și-a pierdut viața.

Bărbatul român de 30 de ani, reținut de Poliția Rutieră pentru infracțiunea de ucidere din culpă, agravată de conducere pe contrasens și o alcoolemie de șapte ori mai mare decât cea maximă admisă, tocmai fusese la o petrecere.

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel