Florin Iordache, mesaj sfidător: Ne-am dus la Iohannis că să nu stăm acasă

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul ministru al Justiției, Florin Iordache a lansat un mesaj sfidător. Întrebat de ce social-democratii s-au dus astăzi la consultări la Cotroceni, Iordache a spus că s-au gândit și ei să se ducă doar ca să nu stea acasă. 

"Ne-am dus la Iohannis așa, că nu stăm pe acasă," a spus Florin Iordache la Realitatea TV, la emisiunea lui Denise Rifai. 

Iordache este de părere că evaluarea procurorului general era necesară, precizând că aşteaptă detaliat atât acuzele aduse, cât şi apărarea.

"Această evaluare cred că era necesară. Evaluarea prezentată de domnul Toader, precum şi răspunsul pe care cred că-l prezintă mâine detaliat domnul Lazăr trebuie citite cumva în oglindă. Adică, dacă acuzele pe care domnul ministru Toader le-a prezentat astăzi ar trebui citite şi detaliate, să vedem dacă într-adevăr acele încălcări sunt faţă de planul de management, de constituţie, de legislaţie. (...) E un material destul de amplu, trebuie văzut şi analizat foarte clar, dar aşa cum a prezentat dumnealui, are foarte multe argumente de încălcare a legislaţiei, de încălcare a prevederilor legale pe care le are procurorul general", a apreciat Iordache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel