Florin Cîțu, despre candidatura la șefia PNL și la Președinția României: „Vom vedea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Florin Cîțu spune că are o experiență politică ce i-ar permite să dețină o funcție la vârful PNL, dar nu răspunde concret dacă va candida sau nu pentru a fi președintele liberalilor. Despre o posibilă candidatură la Președinția României, Cîțu spune că sunt mulți care și-au anunțat deja intenția.

Întrebat, joi seara, la Digi 24, despre intenția de a candida la șefia PNL, Florin Cîțu a spus că este concentrat mai mult pe ce are de făcut la Guvern, dar că are experiență pentru o funcție de vârf în PNL.

„Sunt concentrat pe ceea ce fac la Guvern, iar PNL nu are anunțat niciun Congres. Nu e o discuție așa ceva. Când va fi anunțat Congresul, sunt sigur că vor fi mai multe persoane care vor anunța candidaturi. Eu am spus de fiecare dată: cred că am acumulat experiență destulă pentru a contribui în PNL la vârf. În ce poziție, vom vedea atunci. Dar până nu se anunță Congresul, nu are sens. Mă concentrez pe a face o treabă cât mai bună la guvernare, pentru că o guvernare bună înseamnă lucruri bune și pentru PNL”, a spus premierul.

 

Cîțu: „Foarte mulți oameni și-au anunțat candidatura la președinția României în 2024~

 

Cîțu a fost întrebat, în continuare, ce părere are despre faptul că actualul președintele al PNL, Ludovic Orban, și-a anunțat nu doar candidatura la șefia PNL, ci și la Președinția României.

„Foarte mulți oameni și-au anunțat candidatura la președinția României în 2024. E bine să fie competiție. Din punctul meu de vedere pentru PNL trebuie să avem o guvernare de succes. Fără o guvernare de succes, oricare ar fi candidatul PNL la președinție în 2024 șansele sunt foarte mici dacă nu avem o guvernare de succes”, a spus Florin Cîțu.

Întrebat, de asemenea, dacă va candida să fie președintele României, Cîțu a răspuns amuzat: „M-ați luat de la Congres și m-ați dus în 2024? În momentul acesta pentru mine contează sănătatea românilor, campania de vaccinare și o guvernare de succes”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel