Florin Călinescu a anunțat cu ce televiziune a semnat, după despărțirea de PRO TV. Destinație surpriză

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
captura video
captura video

Florin Călinescu a anunțat că revine în televiziune după despărțirea de PRO TV. Acesta a ales să semneze cu o nouă televiziume. 

Florin Călinescu revine în televiziune. Acesta va avea propria emisiune la Prima TV. Deocamdată nu a dat prea multe detalii, însă din câte se pare, emisiunea va avea teme politice, fosta vedetă de la PRO TV vorbind despre adevăr și libertate. Unele voci susțin că acesta ar urma să realizeze o emisiune de genul Late Night Show, în genul "Chesiunea Zilei", o emisiune de foarte mare succes pe care acesta a condus-o în urmă cu aproape 20 de ani. 

"Sâmbātā dimineatā, fix la 12:00 vā spun ce facem de azi înainte pe PRIMA TV. Vā garantez LIBERTATE si ADEVAR!" a anunțat Florin Călinescu.

Inițial, Florin Călinescu a vrut să-și creeze propria televiziune, anunțând demararea unor casting-uri. Cei interesați ar fi urmat să-i trimita CV-urile pe Facebook. Costurile ridicate probabil l-au făcut pe Călinescu să se răzgândească și a renunțat în a mai continua proiectul. CV-urile ar putea fi totuși de folos, Florin Călinescu putând cel mai probabil să-și aleagă echipa de producție în totalitate, știindu-se faptul că acesta este o personalitate mai dificiă.

Florin Călinescu a plecat de la PRO TV de trei ori 

Ultima oară, Florin Călinescu a lucrat ca jurat la emisiunea "Românii au talent". 

"Nu este ușor să pleci din casa ta pentru a treia oară. Am plecat de două ori atunci când era bunul meu prieten Adrian Sârbu. Nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am decis să plec. Mai sunt oameni care mă întreabă ce părere am, ce mai zic, își aduc aminte de emisiunile alea de satiră. Niște buni prieteni s-au gândit să ne încrucișăm destinele și o voi lua de la zero. E mai degrabă genul meu să construiesc de la zero decât să mă dau pe tobogane construite de alții, cum s-ar zice. Am dat un anunț și cred că nu s-a înțeles foarte bine. Vreau să explic mai pe îndelete: caut oameni pentru că asta am făcut toată viața, care să se exprime într-un colectiv de creație. Rămâne să iau legătura cu unele din persoanele care trimit CV-uri și dorința de a lucra împreună. Niciodată nu am făcut și nu pot să fac compromisuri atunci când vine vorba despre competență și calitate. O emisiune de genul "Chestiunea Zilei" avea vreo 60 de angajați," a anunțat recent Florin Călinescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel