Fiul Sorinei Pintea, declaraţii: "Nu avea nevoie de bani. Trăiam ca orice familie din România"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Ionut Pintea
Ionut Pintea

Ionuţ Pintea, fiul fostului ministru al Sănătăţii, a făcut declaraţii înainte de procesul în care se judecă cntestaţia depusă de Sorina Pintea, privind arestul preventiv.

"Nu credeam că i se putea întâmpla așa ceva. Eu, fiind tot timpul lângă ea, știu că e o femeie corectă, onestă, i-a ajutat pe foarte mulți. A fost OK cu toată lumea. A încercat de multe ori să-i ajute pe cei pe care alții nu-i ajutau. Și la minister ea pleca la ora 7 și se întorcea pe la 23. Îi spuneam: Mama, chiar lucrezi foarte mult, chiar extrem de mult", a spus Ionuţ Pintea.

"Acuzaţiile, aşteptăm să se termine ancheta procurorilor. Nu pot să comentez o anchetă în curs".

Întrebat despre acuzaţiile cum că ar fi acceptat mita pentru a finanţa o eventuală campanie electorală.

"Asta nu am de unde să ştiu"".

"Avea nevoie de bani?", a întrebat un jurnalist.

"Niciodată! Noi trăiam simplu. Noi trăiam ca orice altă familie de condiţie medie din România. Trăiam smplu. Muncesc la o companie privată. Nu pot să spun că nu am avut un standard de viaţă foarte, foarte ridicat. Trăim normal, ca orice familie normală", a răspuns fiul Sorinei Pintea.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost adusă vineri dimineaţa cu o dubă a Poliţiei la Curtea de Apel Bucureşti, fără cătuşe la mâini, fiind introdusă apoi în sala de judecată.

Doi judecători urmează să discute, în şedinţă nepublică, contestaţia depusă de Sorina Pintea faţă de decizia de arestare preventivă.

Sorina Pintea este reprezentată în instanţă de doi avocaţi, printre care şi Viorel Mocanu, fost agent guvernamental al Romaniei la CEDO, care a pledat în favoarea fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Pintea a contestat decizia din 28 februarie luată de Tribunalul Bucureşti, prin care a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel