Fiul lui Adrian Năstase, CONTRE cu Ludovic Orban după ce a anunțat că va da RUDELE AFARĂ

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase revine cu o replică în contextul în care premierul României, Ludovic Orban a spus că va elimina toate rudele politicienilor din funcțiile ocupate în Guvern. 

"A fost o decizie de onoare pentru un mandat onorific!

In perioada 25 iulie - 04 noiembrie 2019, am functionat in calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei. Vreau sa precizez si sa subliniez faptul ca aceasta functie a fost neremunerata.

Astazi am vazut ca domnul Orban a facut o declaratie nefericita (un fapt destul de des intalnit), preluata de o parte din presa.

Am considerat normal ca in momentul in care a incetat activitatea guvernului Dancila, sa iau o decizie de onoare pentru un mandat onorific.

Demisia mea a fost inaintata doamnei prim-ministru Viorica Dancila pe data de patru noiembrie, nu domnului Orban. Anexez la acest comunicat de presa o poza cu demisia inaintata," este mesajul lui Mihnea Năstase.

(w670)

Totul a pornit de la declarația lui Ludovic Orban care a spus că va da afară din guvern toate rudele aduse de politicieni.

"Vă cer să opriţi toate simulacrele de concursuri la care s-a dat drumul pe ultima sută de metri d efostul guvern. De asemenea, ministrul de Externe vă rog să analizaţi modul în care au fost făcute numirile pe poziţiile diplomatice de consul, consul general, să verificaţi dacă au fost respectate condiţiile generale şi să îi rechemaţi pe cei are nu au avut nicio legătură cu diplomaţia şi măsurile pe care trebuie să le exercite personalul diplomatic", a declarat prmeierul Ludovic Orban.

"Este important să curăţăm instituţiile de cei care au ocupat funcţii de demnitate publică şi nu pe-au exercitat. Deja am început să semnez decizii şi aştept să fac febră musculară de la a semna decizii de demitere a secretarilor de stat, consilierilor, secretari generali şi alte categorii care depind de miniştri şi de premeier, pentru că trebuie să aducem înapoi competenţa, profesionalismul, integritatea. Trebuie să terminăm cu pilăraia, cu nepotismul. Am semnat ieri nişte decizii 'băiatul lui', 'băiatul lui,' a mai spus Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel