Fiul Clejanilor, constrâns de autorități să se întoarcă de urgență în România din Dubai

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Fiul Clejanilor, constrâns de autorități să se întoarcă de urgență în România din Dubai
Fiul Clejanilor, constrâns de autorități să se întoarcă de urgență în România din Dubai

Fiul Clejanilor, cunoscut sub numele de Fulgy, a fost nevoit să se întoarcă de urgență în România din Dubai, unde își începuse o nouă viață, după ce autoritățile au solicitat prezența sa.

La începutul acestui an, la vârsta de 26 de ani, Fulgy sărbătorise ziua sa de naștere în Dubai, anunțând că este pregătit pentru o nouă etapă în viața sa. Cu toate acestea problemele din trecut îl urmăresc încă.

Conform informațiilor, autoritățile române au solicitat revenirea lui Fulgy în țară pentru a se supune unui tratament medical obligatoriu, ca parte a unor măsuri dispuse în urma unui dosar penal legat de consumul de droguri.

 

„Trebuie să respecte această măsură ce a fost aplicată de instanța de judecată”

 

Avocatul său, Cosmin Bolosin, a confirmat că această măsură provine din condamnarea penală anterioară a lui Fulgy și că este necesară prezența sa pentru a stabili dacă mai este necesar tratamentul.

„Este o situație ingrată, mai rar întâlnită (...) Cu siguranță, această chestiune provine din dosarul penal pe care l-a avut, acea condamnare penală pe care a avut-o, din care una din interdicțiile pe care le-a avut a fost acel tratament medical sau de specialitate cu privire la consumul de droguri. Dumnealui trebuie să respecte această măsură ce a fost aplicată de instanța de judecată, trebuie să se dispună în cauză sau se va dispune în cauză o expertiză medico-legală, care să ne spună foarte clar dacă tratamentul medical mai trebuie urmat sau nu.

Aici poate să fie vorba de o măsură de siguranță sau să se renunțe la acel tratament medical, care nu mai trebuie urmat, dar asta se face în urma unei expertize medico-legală. Așa prevede procedura, este o chestiune mai rar întâlnită”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin, la Știrile Antena Stars.

Revenirea lui Fulgy în România nu este doar o chestiune procedurală, ci și una personală și delicată. Această situație îl obligă să se confrunte cu trecutul său și cu consecințele comportamentului său anterior. De asemenea, desfășurarea unei expertize medicale va fi crucială pentru determinarea necesității continuării tratamentului său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel