Firea vede o conspirație împotriva sa: “Am informații certe”

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Gabriela Firea susține că are informații certe că la sediul PSD se pune la cale sabotarea sa, prin izolarea de consilierii generali. 

Primarul general al Capitalei a declarat, vineri, că are informații certe că la sediul PSD se pune la cale sabotarea sa, prin izolarea de consilierii generali. Firea a identificat și un personaj responsabil de plan: Codrin Ștefănescu.

"Am informaţii certe că la sediul central al PSD din Şoseaua Kiseleff se pune la cale un plan de sabotare a mea în calitate de Primar General al Capitalei, prin întoarcerea împotriva mea a consilierilor generali PSD. Concret, domnul Codrin Ştefănescu, fost secretar general adjunct al PSD, în total dispreţ faţă de statutul partidului, a început să-i convoace individual pe consilierii generali pentru a-i convinge să se delimiteze de mine şi de echipa mea şi să nu-mi mai voteze proiectele, promiţându-le funcţii şi alte avantaje", afirmă Gabriela Firea într-un comunicat transmis presei.

Totodată, Primarul General al Capitalei spune că se fac presiuni asupra consilierilor generali să semneze declaraţii cum că sunt constrânşi să voteze proiecte cu care nu sunt de acord.

"Prin urmare, îi solicit public, ceea ce i-am cerut şi personal, preşedintelui PSD Liviu Dragnea să-l retragă în „cazarmă” pe Codrin Ştefănescu sau să-l trimită pe alte fronturi. La Primăria Capitalei nu avem nevoie de războaie şi încercăm să facem cât mai puţină politică şi cât mai multă administraţie, în beneficiul cetăţenilor. Am înţeles destul de târziu, la jumătatea mandatului, că nu mai are sens să mă iluzionez că voi beneficia de sprijin pentru marile proiecte al Capitalei – cum ar fi rezolvarea problemei traficului prin finalizarea centurii Ocolitoare, la care nici nu se lucrează în ritm susţinut, dar se inventează, în schimb, motive pentru a nu fi transferată la Primăria Generală . Aş vrea însă măcar să fim lăsaţi în pace, să putem lucra pentru cetăţeni", precizează Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel