Firea s-a DEZLĂNȚUIT: "Miniștri PNL sunt caricaturi, iar Orban e obraznic"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea a declarat că miniștrii propuși de PNL sunt "caricaturi" și că premierul desemnat Ludovic Orban este obraznic și are o obsesie cu PSD-ul.  

Primarul Gabriela Firea a spus despre Ludovic Orban că i se pare „de o obrăznicie fără precedent", pentru că se plânge că social-democrații nu vin să voteze Guvernul.

„Mi se pare de o obrăznicie politică fără precedent să ai o obsesie pentru PSD, să pronunți într-o declarație de 3 minute de aproape 15 ori PSD, PSD, PSD, ca o morișcă, să demonizezi PSD, să spui că e răul absolut și că oamenii incapabil au fost la guvernare, iar ei au dărâmat acel guvern, dar pe urmă să te plângi pesediști că nu vin oamenii PSD să voteze guvernul...", a spus Firea, la Antena 3.

Firea a amintit de momentul în care Ludovic Orban le-a cerut colegilor din PNL să „le dea în cap pesediștilor", iar acum li cere acestora să voteze Guvernul.

„Ei (PNL - n.r.) au dat guvernul jos spunând că au o strategie, au în plan și românilor le va fi mult mai bine. Iar ei acum, așa cum spunea domnul Orban acum câteva luni, iau parul și dau un capul pesedistului, parlamentarului pesedist, că domnul Orban îi îndemna pe membrii PNL <luați ghioaga în județ, luați parul și dați-le în cap pesediștilor>. Practic suntem în situația în care îl văd pe domnul Orban că îi obligă pe pesediști să se ducă să voteze acele persoane care nu sunt așa cum ne-au prezentat, că vor veni niște miniștri extraordinari, cu un CV greu de egalat și niște persoane la care nu ai nimic de comentat. Dimpotrivă, foarte mulți dintre ei sunt foarte slabi și s-a văzut asta în comisii", a spus Firea, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel