Fiii lui Adrian Năstase s-au prezentat la urne: „Am venit și am votat și pentru El, chiar așa cum ar fi votat și el“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fii lui Adrian Năstase au votat în contul tatălui lor. Ei au afirmat că au votat „pentru un președinte care va fi al tuturor românilor“. Recent, mezinul familiei Năstase a fost eliberat de guverul Orban din funcția publică deținută.

Cei doi fii ai fostului premier PSD Adrian Năstase, Andrei Năstase și Mihnea Năstase, au votat, duminică, la Liceul Jean Monnet din Capitală, „așa cum ar fi votat” și tatăl lor. Astăzi, fostul lider PSD a scris, pe blogul personal, un îndemn pentru români, să voteze și în contul lui, întrucât el are interdicția de a-și exercita dreptul electoral timp ce 5 ani după executarea pedepsei cu închisoarea.

Citește și: Adrian Năstase, REVOLTAT că nu a fost lăsat să VOTEZE: "Votați și în contul meu" 

„E datoria noastră să dăm un vot responsabil, așa cum știți tatăl nostru nu poate vota, am venit și am votat și pentru el, chiar așa cum ar fi votat și el”, a declarat Andrei Năstase, parafrazându-l pe tatăl său. 

„Așa cum spunea și Andrei, am votat așa cum ar fi votat și tatăl nostru, cu responsabilitate, pentru copiii, părinții și bunicii din această țară și pentru un președinte care va fi al tuturor românilor. Trebuie gândită o schimbare și e important să fie curajos în demersurile pe care le va face. Trebuie să existe mai multă implicare”, a adăugat Andrei, mezinul familiei Năstase. Recent, acesta din urmă a fost demis de Guvernul Orban din funcția de consilier onoriffic al vicepremierului pentru parteneriate Strategice. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel